مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش: روزی ۸ مدرسه در کشور ساخته شده است

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در طول دولت آیت الله رییسی بالغ بر ۳۰ هزار کلاس درس در قالب بیش از ۷ هزار پروژه آموزشی و پرورشی و فرهنگی ساخته شد که بی سابقه است گفت: روزی حدود ۸ مدرسه در کشور ساخته شده، در تهران روزانه ۳.۵ کلاس درس ساخته شده که این حجم از عمران و آبادانی بی سابقه است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران با گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا بویژه شهدای پرواز اردیبهشت گفت: موضوع مدرسه سازی جلوه‌ای است از مشارکت مردم در ساختن آینده کشور، مدرسه‌ها جایی هستند که آینده هر کشوری در آنها ساخته می‌شود اینکه گفته می‌شود آموزش و پرورش هر کشور سیمای آینده کشور را نشا ن میدهد از آن جهت است که کودکانی که امروز در مدارس در حال تحصیل هستند کسانی هستند که آینده کشور به دست آنها خواهد افتاد و باید آن را بسازند.

وی با بیان اینکه مصداق عمل صالح مدرسه سازی است، زیرا آینده سازی را به همراه دارد افزود: این دولت مفتخر است به اینکه ایران را به کارگاه مدرسه سازی تبدیل کرده است.

وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه درباره تهران گزارش فوق العاده‌ای به تصویر کشیده ادامه داد: فقط به یک نکته بسنده می‌کنم که سرانه فضای دانش آموزی در استان تهران در یک دوره ۳۵ ماهه از ۳ متر و نه دهم به ۴ متر و ۷ دهم رسید یعنی چیزی حدود یک متر مربع به سرانه فضای آموزشی کشور در شهر و استان تهران افزوده شده است.

صحرایی با بیان اینکه در طول دولت آیت الله رییسی بالغ بر ۳۰ هزار کلاس درس در قالب بیش از ۷ هزار پروژه آموزشی و پرورشی و فرهنگی ساخته شد که بی سابقه است گفت: روزی حدود ۸ مدرسه در کشور ساخته شده، در تهران روزانه ۳.۵ کلاس درس ساخته شده که این حجم از عمران و آبادانی بی سابقه است.

وی با بیان اینکه رشد چند برابری مشارکت خیرین نشان داد آن‌ها به دولت اعتماد کرده اند افزود: کارخیر از مدرسه سازی در کشور شروع شد و به دانشگاه سازی و بیمارستان سازی سرایت کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار